Els Quiropràctics tenen un mínim de sis anys d’estudis universitaris. El Quiropràctic ha de complir uns requisits educatius rigorosos , incloent aproximadament unes 600 hores de pràctica . Ha d’aprovar un examen de ciència bàsica, el mateix examen que els alumnes de Medicina , incloent: anatomia , fisiologia , patologia , química , bacteriologia , diagnòstic , neurologia , radiologia , psiquiatria , obstetrícia , ginecologia i ortopèdia . També ha de revalidar els seus coneixements davant un tribunal Quiropràctic .

A més es troben cursos específics de cada professió , per exemple farmacologia i cirurgia general en Medicina, i tècniques d’ajustament com fisioteràpia , nutrició i tècnica / anàlisi radiològic en Quiropràctica ( representant una tercera part de la totalitat dels estudis ) . Les dades dalt esmentats van ser presos de catàlegs de currículum de 22 Col·legis de Medicina i 11 Col·legis de Quiropràctica ; actualitzats del butlletí de la Federació de Salut Pública (EUA ) i altres publicacions estadístiques.

El Quiropràctic, Alexandre Ferrari, és diplomat del IFEC (Institut Franco-Européen de Chiropratique), a París. Té el títol de “Chiroropractor” per la Union Europea de Quiropràctica “ECU”, únic títol reconegut a Europa en el camp de la Quiropràctica.
Coneix  un ampli conjunt de  tècniques quiropràctiques per adaptar-se  a  les  necessitats  de cada  persona.

Ell els ajudarà en el seu procés de sanació amb un tracte humà, càlid i professional, utilitzant el sentit comú per explicar les recomanacions i hàbits que l’ajudaran a mantenir la seva salut a llarg termini.            

És membre de l’Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ).


En France le Chiropraticien exerce la Chiropratique, ou Chiropraxie, et est appelé chiropraticien ou chiropracteur.

 

CADA SETMANA XERRADA INFORMATIVA GRATUÏTA

¿De que trata la Xerrada? (LEER MES)

Places limitades. Informa’t i reserva la teva!

Contactar