TERRASSA : 935 13 87 23 - BCN: 930 23 97 22
AVALUACIÓ I AJUST

Quiropràctic

En la seva primera visita, el Quiropràctic li realitzarà un examen exhaustiu de la seva columna vertebral mitjançant la palpació òssia, muscular, l’anàlisi del moviment i la posició de la seva columna.

Serveix per detectar les subluxacions vertebrals de la columna i altres disfuncions que poden empitjorar la seva qualitat de vida.

Mitjançant l’anàlisi postural, podrem detectar la posició de la seva columna i extremitats, l’equilibri i el repartiment del pes, així com l’estat tensional de les diferents vèrtebres de la seva columna.

Un cop l’estudi acabat, confirmarem si podem acceptar és el cas per començar la cura quiropractic.

El quiropràctic corregeix les subluxacions vertebrals mitjançant els ajustes quiropràctics.

Els ajustaments quiropràctics consisteixen en l’aplicació específica de forces suaus sobre la columna vertebral, permetent al cos recuperar i millorar la seva qualitat de vida.

Es realitza generalment amb les mans, encara que de vegades el quiropràctic pot utilitzar aparells com l’activador neurològic, amb el que imprimeix una determinada pressió i un angle de rotació precís sobre la vèrtebra afectada per aconseguir la seva correcta posició.

Hi ha més de 100 tècniques quiropràctiques diferents, depenent de la persona, de la seva edat, del seu problema i els resultats de l’examen que es realitza. Això inclou nadons, persones d’edat avançada, embarassades, etc.
La cura quiropràctic no és agressiu i deixa sempre obert el camí per a l’ús posterior de qualsevol altra especialitat sanitària o teràpia natural.

L’ajust quiropràctic permet que el sistema nerviós treballi a un nivell òptim. Un cop els ajustaments s’han reduït les subluxacions vertebrals, els impulsos nerviosos es transmeten de forma correcta i arriben a cada part del cos que, gràcies a la informació rebuda, funcionarà de manera òptima en el seu màxim potencial.

Si durant el reconeixement trobem alguna alteració que no pertany al camp de la Quiropràctica, et recomanarem la visita a un altre especialista.