TERRASSA : 935 13 87 23 - BCN: 930 23 97 22

Durant l’embaràs el cos passa per diverses transformacions: canvis hormonals, digestius, augment de pes en articulacions, lligaments laxos, més estrès en el sistema esquelètic etc.
Moltes dones experimenten dolor d’esquena en algun moment de l’embaràs i preferirien no prendre cap medicament que pogués danyar el fetus:
La Quiropràctica és el procediment ideal per alleujar els símptomes sense preocupar-se pels efectes secundaris.
La quiropràctica normalitza el funcionament del sistema nerviós millorant la salut en general. Per això moltes dones confien en les cures quiropràctics durant l’embaràs i ho continuen després del part.

Algunes investigacions indiquen que una revisió quiropràctic regularment redueix la incidència de dolor durant el part i la durada del part.
9 mesos d’embaràs provoca canvis significatius al coll pèlvic i estructura òssia de la dona. La quiropràctica ajuda reduir el temps de recuperació i ajuda a assegurar l’èxit i la comoditat de futurs embarassos.

I SI EL MEU NADÓ VE DE NATGES?

La tècnica Webster, descoberta pel Dr Larry Webster, fundador de l’Associació Quiropràctica Pediàtrica Internacional, és un ajust específic per a dones embarassades. En corregir les subluxacions sacres amb aquesta tècnica s’equilibren els músculs i lligaments de la pelvis de la mare, s’evita el “tancament” permetent al nadó col·locar en la millor posició per al part. El Dr Webster va instruir a molts doctors en quiropràctica amb aquesta tècnica, que van manifestar que es va aconseguir que els nens poguessin col·locar en la millor posició, vèrtex (cap per avall, amb l’occipital cap a dins), per al part. A causa d’això, molts Quiropràctica avui en dia són requerits per aplicar aquesta tècnica a dones que van a parir.

CADA SETMANA XERRADA INFORMATIVA GRATUÏTA

¿De que trata la Xerrada? (LEER MES)

Places limitades. Informa’t i reserva la teva!

Contactar