La quiropràctica és la professió que s’ocupa de corregir i prevenir les alteracions del sistema múscul-esquelètic, i les efectes que produeixen aquests desordres en la funció del sistema nerviós i en la salut en general. Posa especial èmfasi en la capacitat inherent de curació de l’organisme i en el predomini del sistema nerviós en relació amb els altres sistemes pel que fa al control de l’equilibri general del cos humà. Les correccions són fonamentalment manuals, sent característica única de la nostra professió l’ajust vertebral manual específic.

Quiropractica_definicion_

Partint de la base que per a un Quiropràctic el Cervell i Sistema Nerviós controlen el cos, sempre van a buscar aquí l’arrel de la nostra salut i fer-la créixer fins al seu nivell òptim. El sistema nerviós es pot comparar a un sofisticat ordinador que processa i transmet la informació entre cervell i cos i viceversa. Els quiropràctics són especialistes en treure les interferències que el cervell pugui trobar en la seva comunicació cap al cos quan els desajusts a nivell vertebral impedeixen que aquesta funcioni a nivell òptim.

La Quiropràctica no pretén tractar malalties o condicions específiques, sinó corregir les deficiències en el moviment espinal i les subluxacions per millorar la funció del sistema nerviós, un factor essencial per ajudar al cos a assolir un estat saludable. Es un servei pal · liatiu però no terapèutic.

Tradicionalment s’ocupa de la detecció, anàlisi i correcció de la subluxació però avui, s’ha desenvolupat més amb diferents tècniques específiques per treballar no només amb la subluxació sinó amb la salut integral del pacient.

La Quiropràctica és reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), i amb més de 25 milions de visites anuals, és la tercera professió sanitària d’atenció primària en el món, després de la Medicina i la Odontologia quant a nombre de persones que es beneficien d’ella, i la de més ràpid creixement.

  • Definició

CADA SETMANA XERRADA INFORMATIVA GRATUÏTA

¿De que trata la Xerrada? (LEER MES)

Places limitades. Informa’t i reserva la teva!

Contactar