TERRASSA : 935 13 87 23 - BCN: 930 23 97 22
NENS

Els pares aprecien la importància de les revisions dentals, de les oïdes i de la vista per als seus fills, però obliden potser la més important de totes: la revisió de la columna vertebral especialment en l’època del creixement.

A més, l’extraordinària vitalitat i capacitat de recuperació del nen li permet respondre de manera ideal, més ràpida i més profunda que als adults. L’absència d’efectes secundaris, el respecte de la fisiologia natural del cos humà, i la total independència de la presència o no de símptomes per a realitzar els ajustos fa de la Quiropràctica la cura de salut més idoni per a aquesta edat delicada.

La columna vertebral és l’arbre de vida. És molt resistent, i no obstant això es pot veure exposada des de la infància a les tensions i traumes que de manera gradual aniran formant el complex de subluxació vertebral:

Des del part, caigudes i xocs als quals s’exposen diàriament (que en general pensem sense conseqüències). No obstant això, amb el temps, alguns d’aquests traumes menors aniran participant en la formació de les primeres subluxacions afectant la columna amb problemes importants més endavant.

Però també les males postures, motxilles massa pesades, mobles escolar inadaptat, etc.

Altres factors, com l’estrès mental o una alimentació desequilibrada poden estar presents en aquesta edat i contribuir al problema.

La Quiropràctica ofereix als nens i adolescents una cura de la salut integral, natural, preventiu i sense necessitat de medicaments. Molts pares s’adonen que els seus fills estan més tranquils, es refreden menys, tenen menys problemes al·lèrgics o simplement gaudeixen d’una millor salut.

La Quiropràctica i el sistema immunològic:

Una investigació realitzada el 1989 i publicada a la prestigiosa revista científica “Journal of Physiological and Manipulative Therapeutics” demostra que el sistema nerviós controla directament el sistema immunològic.

“Avui dia és freqüent anar a un quiropràctic per:”

Problemes bàsics com còlics
restrenyiments
Refredats.
Enuresi nocturna (mullar el llit).
otitis
asma
Al·lèrgies
hiperactivitat
Dèficit d’atenció
Nerviosisme.
Mals de cap o articulars
Detecció i correcció de les escoliosis.

Com s’ha esmentat anteriorment, és important entendre que la quiropràctica no tracta una malaltia determinada, sinó que mitjançant la correcció de la subluxació vertebral, ajuda al cos a recuperar l’equilibri a funcionar de manera òptima.

Recomanem realitzar un examen quiropràctic per esbrinar si el cas entra dins d’aquesta especialitat.

CADA SETMANA XERRADA INFORMATIVA GRATUÏTA

¿De que trata la Xerrada? (LEER MES)

Places limitades. Informa’t i reserva la teva!

Contactar